"In running, it doesn't matter whether you come in first, in the middle of the pack, or last. You can say, 'I have finished.' There is a lot of satisfaction in that."
-Fred Lebow, New York City Marathon co-founder

Saturday, February 19, 2011

stukje lopen op zaterdag morgen

4 comments:

Fiona Teeuw said...

Leuk om jouw route zo te zien.
Bijzonder dat ook de "Details weergaven" voor mij beschikbaar is.

Hoe ziet jouw "meetapparaat" er eigenlijk uit? Draag jij daarvoor een romp-/borstband?

feest123 said...

Hoi Fiona, Ik loop altijd met een GSM horloge, en heel soms met een hartslagmeter. Vroeger altijd, maar nu alleen nog op de loopband. Ik ga kijken of ik zoiets ook op dit blog kan laten zien.

Mickey said...

Zeg, die Garmin he...die zou toch moten weten dat het eigenlijk, heel eigenlijk, K-cal zouden moeten zijn? We hebben het in spreektaal natuurlijk allemaal wel over 'calorieen' - maar bv op etiketten op voedingsmiddelen staat het correct: het zijn eigenlijk kilo-calorieen.
't viel me eigenlijk op doordat er staat: calorieeen, en dan het aantal, net een C - tje erachter...dat zou kc moeten zijn.(zonder ctje zou t me niet zijn opgevallen) Gek, voor een professioneel 'ding'!
t zijn ert trouwens wel veeeeeeeeel, (kilo)calorieen, die je verbrand...'t zu toch bijna motiverend gaan werken..:-)

feest123 said...

Kwenie, hoe dat zit met Kilo of calorien. Lopen geeft mij een goed excuus om zo u en dan helemaal ongezond, veel en dus echt lekker te eten, met een glaasje erbij, bedoel ik dan.