"In running, it doesn't matter whether you come in first, in the middle of the pack, or last. You can say, 'I have finished.' There is a lot of satisfaction in that."
-Fred Lebow, New York City Marathon co-founder

Saturday, April 2, 2011

Een hele bijzondere......


Tijdens onze kerst-break thuis, hadden Linn en ik afgesproken dat we samen een halve marathon zouden gaan lopen. Na een zoektocht op internet, we wilden in November, het moest iets moois zijn, niet al te heet, hadden we besloten de halve marathon van Taroko Gorge in Taiwan ( http://en.wikipedia.org/wiki/Taroko ) te gaan lopen. Deze halve marathon wordt gelopen op 5 november 2011, in een heel mooi park, geen groot evenement, maar het leek ons wel bijzonder, dus deze "halve" paste precies.




Vrijdag 's Ochtends om 9 uur stonden we buiten te Garminnen voor vertrek. Ons voornemen was om heel rustig aan te doen. Dit was Linn's eerste 10km, na een heleboel 6 tot 8 km loopjes, en ik was gisteren geland, na een vlucht in een "echt te" krappe stoel, en had bovendien nog wel tijd-aanpassing problemen.
Het was prachtig weer, en op de dijk lopen is ongelooflijk mooi. We wilden liever niet door het dorp hollen, dus zijn we simpelweg de dijk west heen-, en oost terug gelopen. dat maakt in ieder geval de route overzichtelijk.
We hebben heerlijk gelopen, heel relaxed, daarom hadden we prima de tijd om wat te kleppen. Aan niets was te merken dat dit voor Linn de eerste 10km was. Alleen in de laatste paar-honderd meter werd het een heel klein beetje zwaarder.


Nog een dikke week. Parijs komt steeds dichter bij. Zondag nog een 25km of zo, en daarna kalm aan en volgende week Zondag helemaal fris en fruitig op de Avenue de Champs-Elysee.

1 comment:

Mickey said...

Goed vooruitzicht!!! Best stoer Linn, kan jij nonchalant zeggen: oh, ik tain voor de halve marathon - oh leuk, welke? nou...DIE IN DIE KLOOF IN TAIWAN, natuurlijk!!!!

cool....
:-)))